Babaruhabutik
 

Minőségi kategóriák

A ruhák állapotának könnyebb megítélése és a korrektebb tájékoztatás érdekében a ruhákat az állapotuk alapján minőségi kategóriákba soroljuk. Az egyes termékek minőségi kategória szerinti besorolását a terméklapon a termékjellemzők között találod. A minősítés az alábbiak szerint történik:

Új: teljesen új, címkés, vagy címke nélküli darabok.

Újszerű: kifogástalan állapotú, feltételezhetően 1-2 alkalommal viselt ruhák, amelyeken a használat nem látszik.

Nagyon jó állapotú: használat, de nagyon szép, hibátlan, megkímélt darabok, amelyeken a használat, vagy mosás nyomai alig látszódnak.

Jó állapotú: szép állapotú, nem nyúlott, nem kopott darabok. A használat jelei észrevehetők a jó állapotúnak minősített ruhákon, mosásból eredő minimális bolyhosodás, nagyon enyhe színfakulás előfordulhat, de utcai, óvodai, iskolai viseletre kiválóan alkalmasak.

Használtabb: a használat nyomai már szembetűnőbbek, többször mosott, használtabb darabok. A ruhák színe esetleg fakóbb, gallérnál kicsit keményebb az anyag, mintáknál minimális töredezettség előfordulhat, de utcára, oviba, iskolába még mindig használható ruhaneműk.

Játszós: ide tartoznak azok a ruhák, amelyeket csak otthoni használatra ajánlunk. A játszós ruhákra nyúlás, színfakulás, bolyhosodás, mintáknál erősebb töredezettség jellemző.

A Babaruhabutik.hu által forgalmazott ruhák többsége az első négy kategória valamelyikébe tartozik, de előfordulnak alacsonyabb kategóriájú, használtabb ruhák is. Hordhatatlan, divatjamúlt, szakadt ruha nem található webáruházunkban. Kizárólag olyan ruhákat árulunk, amelyeket mi is szívesen ráadnánk gyerekeinkre.

A terméklapon feltüntetjük, ha a ruhának esetleg van valami hibája, esetenként azt is, hogy ez a hiba hogyan orvosolható. Előfordulhat az is, hogy egy nagyon jó, vagy újszerű állapotú ruhánál is van valamilyen hiba jelezve. Ez abban az esetben fordulhat elő, ha ez a hiba minimális, nem feltűnő. pl. egy alig látható folt, tűhegynyi lyuk, varráslazulás

Habár minden ruhát nagyon alaposan átvizsgálunk, előfordulhat, hogy nem veszünk észre valamit. Kérjük, ha olyan hibát észlelsz, amely esetleg elkerülte figyelmünket, és nem volt jelezve a terméklapon, minél előbb vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén, hogy rendezni tudjuk tévedésünket, és kárpótoljunk a kellemetlenségért. Nem áll szándékunkba senkit sem becsapni, nekünk fontos a vevő megelégedettsége, annak érdekében, hogy minél több visszatérő vásárlónk legyen.

Garanciát vállalunk arra, hogy termékeink valóban a leírásnak megfelelő minőségűek. Lehetőséged van14 napon belül visszaküldeni címünkre az árut, amennyiben az nem az elvárásaidnak megfelelő.


Értesítés termékfeltöltésről

* kötelező

Keresés

Legújabb termékeink

» No new products at this time