Babaruhabutik
 

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

(Jelen tájékozató hiányában jogosult a fogyasztó 12 hónap elteltéig gyakorolni az elállás jogát.)

Vásárlástól való elállás joga

Minden vásárlónk számára biztosítjuk a jogot, hogy indoklás nélkül elálljon a vásárlástól.

Amennyiben az áru átvétele után úgy döntesz, hogy mégsem kéred a megvásárolt terméket, mert nem jó a méret, nem tetszik, vagy egyszerűen még sincs rá szükséged, 14 napon belül jelezd felénk a csomagban megtalálható nyilatkozat, vagy más, egyértelmű nyilatkozat útján. (pl. e-mail-ben írt nyilatkozat útján) A 14 napos határidő tehát az elállási szándék jelzésére vonatkozik! (A 14 napos határidőbe a termék átvételének napja nem számít bele.)

Ezt követően kérjük, 14 napon belül juttasd vissza a terméket címünkre – a félreértések elkerülése érdekében feltétlenül ajánlott küldeményként, vagy 2 kg felett postai csomagként. Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni.

Az elállási szándékod jelzését követően 14 napon belül visszatérítjük a termék vételárát illetve a szállítási költséget. (A legolcsóbb szállítási díj kerül visszafizetésre akkor is, ha egy magasabb szállítási díjat választottál!)

Mindaddig lehetőségünk van visszatartani a vételárat, amíg a terméket vissza nem küldted címünkre, vagy kétséget kizáróan nem igazoltad, hogy feladtad a küldeményt!

Kérjük, hogy a terméket úgy csomagold be, hogy szállítás során ne sérüljön. Miután visszaérkezett hozzánk a ruha, ellenőrizzük az állapotát. Amennyiben a terméken sérülés keletkezett, csökkentett érték kerül visszautalásra.

A visszaküldés költsége a vevőt terheli!

Megrendeléstől való elállás joga

Amennyiben rendelésedet tévesen adtad le, lehetőséged van rendelésed törlésére.

Kérjük, hogy ebben az esetben e-mailben, vagy telefonon tudasd velünk rendelésed számát, vagy ha csak rendelésed egy részét szeretnéd töröltetni, akkor a termék cikkszámát.

Ha a vételárat banki átutalással, vagy bankszámlára történő befizetéssel már kiegyenlítetted, és elállsz a rendeléstől, visszautaljuk az összeget.

A megrendelt termék futárszolgálatnak történő átadását követően rendelést már nem áll módunkban törölni.


Értesítés termékfeltöltésről

* kötelező

Keresés

Legújabb termékeink

» No new products at this time