Babaruhabutik
 

Szállítási információk

Webáruházunk termékeit az MPL futárszolgálat (továbbiakban MPL) szállítja a megadott címre.

A megrendelt terméket kérheti lakcímre (munkahelyre), vagy PostaPontra (postán maradó csomag, MOL PostaPont) vagy ajánlott levélben.

Lakcímre történő szállítás: 

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Az MPL e-mail, vagy sms értesítőt küld a küldemény várható érkezési idejéről. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon (és van rá lehetősége), szállítási címként célszerű a munkahelyi címet megadni. Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Amennyiben a címzett telefonszáma ismert, az MPL egyeztet a címzettel a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, amelyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult a csomagot átveheti.

Előreutalásos fizetési módnál, lehetőség szerint ne postán történjen a befizetés, mert ekkor plusz költség kerül felszámításra a postán, illetve a pénz több nap késéssel érkezik meg hozzánk. 

Az át nem vett csomagok visszaküldési költségét a megrendelőre terheljük.

Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Amennyiben a termékeken sérülést észlel, kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólag, jegyzőkönyv nélkül reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A postán maradó és MOL PostaPontra történő szállítás módjáról és előnyeiről itt tájékozódhat.

Ajánlott levélként történő szállítás feltételei: 

-a csomag maximális súlya nem haladhatja meg a 2 kg-ot

-a csomag maximális mérete 900mm (szélesség, hosszúság, magasság együttvéve)

-kizárólag előreutalásos fizetési mód választható

Ajánlott levélként történő megrendelés menete:

Megrendeléskor az előreutalásos fizetési módot kell választani. A rendszer automatikus hozzáadja a végösszeghez a csomag szállítási díját, de ez most figyelmen kívül kell hagyni (!!). A rendelésüzenetben jelezni kell, hogy ajánlott levélként kéri a kiszállítást. A rendelés beérkezését követően rövid határidőn belül mi összeállítjuk a csomagot, lemérjük a pontos súlyát, ezt követően megírjuk a pontos szállítási költséget. A vételárral együtt ezt az összeget kérjük átutalni a megadott bankszámlaszámra. A pénz beérkezését követően küldjük a csomagot.

Figyelem!


Az ajánlott levélben történő szállítás nyomkövetése nem biztosított, a csomag feladása után nem tudjuk ellenőrizni, hogy hol tart a küldemény, ezért semmiféle felelősséget és garanciát nem tudunk vállalni az esetlegesen elkallódott csomagért! A megrendelés összegét sem áll módunkba visszafizetni! Természetesen a a feladói ragszámot ebben az esetben megadjuk, és ez alapján kerestethető a postán a csomag. Azt ajánljuk, amennyiben nagyobb összegben rendel webáruházunkból, továbbra is MPL csomagként kérje a szállítást.

Szállítási díjak:

Házhoz szállítás előre utalást követően: 860 Ft  

Házhoz szállítás utánvéttel: 1100 Ft

PostaPont előre utalást követően: 810 Ft

PostaPont utánvéttel: 990 Ft

Ajánlott levél díja: -100g-ig  490 Ft

                              -250g-ig  525 Ft

                              -500g-ig  725 Ft

                              -750g-ig  1025 Ft (itt már MPL csomagként kedvezőbb és biztonságosabb a szállítás)

                              -2kg-ig  1215 Ft  

 

10.000 Ft rendelési összeg felett a kiszállítás ingyenes.

Felhívás utánvételes csomagok átvételével kapcsolatosan

Kérjük, hogy kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni a termékek ellenértékét és a szállítás díját a futárnak!

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! (Kivételt jelent ez alól a sérülés miatt – jegyzőkönyv felvételét követően – visszaküldött csomag.)


Értesítés termékfeltöltésről

* kötelező

Keresés

Legújabb termékeink

» No new products at this time